• boschromaniainfinitrade.jpg
  • hondarobinsubarubriggsstrattobromaniainfinitrade5.jpg
  • husqvarnaromaniainfinitrade.jpg
  • karcherromaniainfinitrade.jpg
  • parkerromaniainifintrade.jpg
  • zalbamacrelromaniainfinitrade.jpg

Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /home3/rinfin29/public_html/plugins/content/jw_sigpro.php on line 29

Calandre de calcat industriale profesionale

Calandre de calcat industriale profesionale
Fiecare calandru profesional pentru rufe este conceput pentru a avea o lunga durata de viata, calitatea calcarii rufelor fiind la inaltime, pentru intreaga gama de calandre de calcat. Aceste calandre de calcat profesionale industriale sunt garantate de prestigiul STAHL Germania, cu o traditie de peste 100 de ani.Diametrul variaza intre 250 - 800mm. Se mai pot regasi si sub denumiri gen calandru calcat , calandru, presa calcat, presa de calcat. Masini de spalat industriale | Importam si Comercializam Echipamente profesionale spalatorie pentru Hoteluri, Spitale, Gradinite, Penitenciare,Centre de plasament,Camine studentesti si Pensiuni.
Alege noile masini de spalat industriale si masini de spalat profesionale:Pentru cea mai buna experienta atat calitate - pret cat si a raportului service - garantie, va recomandam sa vizitati siteul producatorului francez de echipamnete industrial profesionale de spalatorie Danube Franta . 
www.danube-romania.ro 
Pentru echipamente de top, recomandam si producatorul German STAHL :
www.stahl-romania.ro

Aceste prese de calcat industriale mai poarta diverse denumiri cum ar fi calandru profesional, calandre, calandru, prese calcat rufe, prese calcat si sunt o piesa indispensabila in orice spalatorie industriala sau comerciala. Calandrele IPSO sunt recunoscute pentru o interfata cu utilizatorul simpla, siguranta si durata lunga de viata. Ca si dimensiuni ale diametrului role acestea variaza intre 250 - 800mm. Mai poarta denumirea de calandru calcat, presa calcat,Calandre de calcat rufe,Calandru de calcat rufe.
Aceste prese de calcat industriale mai poarta diverse denumiri cum ar fi calandru profesional, calandre, calandru, prese calcat rufe, prese calcat si sunt o piesa indispensabila in orice spalatorie industriala sau comerciala. Calandrele IPSO sunt recunoscute pentru o interfata cu utilizatorul simpla, siguranta si durata lunga de viata. Ca si dimensiuni ale diametrului role acestea variaza intre 250 - 800mm. Mai poarta denumirea de calandru calcat, presa calcat,Calandre de calcat rufe,Calandru de calcat rufe.