• boschromaniainfinitrade.jpg
  • hondarobinsubarubriggsstrattobromaniainfinitrade5.jpg
  • husqvarnaromaniainfinitrade.jpg
  • karcherromaniainfinitrade.jpg
  • parkerromaniainifintrade.jpg
  • zalbamacrelromaniainfinitrade.jpg

Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /home3/rinfin29/public_html/plugins/content/jw_sigpro.php on line 29

Gestra Flowserve pompe,robineti,actuatoare,oale condens - Flowserve SIHI

Flowserve is a leading manufacturer and aftermarket provider of flow control products and systems for the world's most critical applications. Our products and services are used in several distinct industries including oil, gas, chemical, power generation, water resources, as well as a number of general industries. Flowserve SIHI.

POMPE Gestra Flowserve

Gestra Flowserve este unul dintre cei mai mari furnizori de pompe si servicii pentru infrastructura globala si procesele industriale.

Mai multe detalii

SUPAPE si ROBINETI Gestra

Gestra Flowserve este unul dintre cei mai mari furnizori de valve / robineti intr-o larga varietate pe diferite domenii industriale.

Mai multe detalii

ETANSARE Gestra Flowserve

Gestra Flowserve proiecteaza,produce si distribuie sigilii / componente de etansare mecanica in intreaga lume.

Mai multe detalii

ACTUATOARE & INSTRUMENTATIE

De mai bine de jumatate de secol clientii ce lucreaza in aplicatii extraordinare si pana la aplicatii de zi cu zi au devenit dependenti de actuatoarele si instrumentatia Gestra Flowserve.

Mai multe detalii

OALE DE CONDENS si SISTEME Gestra

Gestra Flowserve ofera un portofoliu cuprinzator de produse ce folosesc aburul , de la controlere de cazane, oale de condens si multe altele.

Mai multe detalii

SISTEME HIDRAULICE DE DECOCSARE

Sistemele hidraulice de decocsare Gestra Flowserve sunte cele mai avansate sisteme din lume.

Mai multe detalii

DISPOZITIVE DE RECUPERARE A ENERGIEI

Gestra Flowserve produce cele mai eficiente dispozitive de recuperare a energiei pentru apa de mare  si osmosa inversa (SWRO) desalinizare.

Mai multe detalii

MONITORIZARE SI CONTROL Gestra Flowserve

Echipamentele de monitorizare si control  returneaza inforamtie actionabila pentru a optimiza controlul proceselor si operarea echipamentelor.

Mai multe detalii
Flowserve SIHI, Gestra Flowserve Romania,Gestra Romania,Gestra Flowserve Romania.Distribuim national intreaga gama de produse Gestra Flowserve:obineti gestra,gestra,gestra flowserve,pompe gestra,supape de sens, supape gestra,oale de condens,oala de condens gestra,ARGUS Flowserve, actuatoare,robineti gestra flowserve.Flowserve SIHI. ARGUS Flowserve