• boschromaniainfinitrade.jpg
  • hondarobinsubarubriggsstrattobromaniainfinitrade5.jpg
  • husqvarnaromaniainfinitrade.jpg
  • karcherromaniainfinitrade.jpg
  • parkerromaniainifintrade.jpg
  • zalbamacrelromaniainfinitrade.jpg

Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /home3/rinfin29/public_html/plugins/content/jw_sigpro.php on line 29

Detergenti Karcher Karcher

Detergenti Karcher
Curatenie-Firme.com, dealer Karcher Romania autorizat va pune la dispozitie o gama larga de detergenti profesionali-industriali cum ar fi:detergenti profesionali aparate spalat cu presiune, detergenti aspiratoare cu spalare, detergenti masini spalat lustruit pardoseala, detergenti curatitoare piese diverse, detergenti profesionali curatare manuala, detergenti instalatii spalare vehicule comerciale, autovehicule. Detergenti profesionali,detergenti industriali,detergenti auto,detergenti karcher,Karcher,Karcher Romania.

Acesti detergenti Karcher sunt detergenti profesionali si ajuta la reducerea temperaturii, timpului de lucru reducand astfel consumul de energie si gradul de poluare al apei.
Acesti detergenti Karcher sunt potriviti si pentru fibre mixte, fara substante de albire, imbunatateste igiena podelei.
Acest tip de detergenti profesionali sunt foarte eficienti in curatarea pardoselilor, Karcher imbina accesoriile si detergentii pe a da o protectie maxima masinilor si suprafetelor vizate.
Acest tip de detergenti profesionali ajuta la degresarea, fosfatarea, curatarea si de asemenea ajuta la indepartarea microbilor.
In cadrul acestui tip de detergenti profesionali oferim curatitor universal, de baza, pentru luciu, spalare manuala si altele.
In cadrul acestui tip de detergenti profesionali Karcher avem curatitor pentru camionae si prelate, spalare cu inalta presiune, polis plus, ceara super perle si multe altele
Detergenti profesionali intretinere jeturi Karcher sunt recunoscuti pentru calitatea lor inalta si a raportului calitate-pret.
Detergenti profesionali curatare fatade de sticla, piatra, curatarea grafittiurilor si a depunerilor in timp de mizerie pe cladiri.
Detergentii industriali Karcher ajuta in  procesul de curatenie industriala, unde piesele sunt supuse procedurilor de protectie sau de pregatire inainte de asamblarea finala.
In aceasta categorie de detergenti instalatii tratarea apei potabile va oferim stabilizator de duritate si solutii auxiliare.
In cadrul detergentilor profesionali instalatii reciclarea apei reziduale avem solutii auxiliare pentru coagulare, solutie separatoare pulbere si multe altele.