• boschromaniainfinitrade.jpg
  • hondarobinsubarubriggsstrattobromaniainfinitrade5.jpg
  • husqvarnaromaniainfinitrade.jpg
  • karcherromaniainfinitrade.jpg
  • parkerromaniainifintrade.jpg
  • zalbamacrelromaniainfinitrade.jpg

Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /home3/rinfin29/public_html/plugins/content/jw_sigpro.php on line 29

Semiprofesionale Karcher

Semiprofesionale
Curatenie-Firme dealer Karcher autorizat, va ofera la preturi imbatabile echipamente semiprofesionale pentru casa si gradina cum ar fi: aparat curatat cu aburi,aparat spalat-curatat geamuri,aparate spalat cu presiune,aspiratoare cu aburi,aspiratoare semiprofesionale,masini de maturat,masini lustruit-curatat pardoseli,matura electrica,pompe de apa,sisteme irigatii dar si statie calcat cu aburi.

Cu aparatele de spalat cu presiune din gama semiprofesionala Karcher, se pot rezolva toate problemele privind curatenia casei, si nu numai. Activitatile de curatare devin un mod placut de a petrece timpul. Karcher Service, dealer Karcher Romania.
Va punem la dispozitie ani de experienta in dezvoltarea tehnologiilor inovatoare ale pompelor de apa, drenaj, irigare si a pompelor de alimentare pentru casa. Karcher Service, dealer Karcher Romania.
Cu ajutorul sistemelor de irigatii karcher, va puteti uda gradina ca un profesionist. Karcher ofera gama completa in acest sens: stropitori, pistoale, sisteme de conectare a furtunurilor, depozitarea furtunurilor, furtunuri si automate de irigare. Karcher Service, dealer Karcher Romania.
Masina de maturat te face sa uiti de matura si faras,reusind sa curatati cu succes alei, strazi, intrari si curti. Cu ajutorul recipientilor de murdarie, aceasta este transportata direct. Karcher Service, dealer Karcher Romania.
Maturile electrice sau cu acumulatori sunt ideale atunci cand aspirarea nu este neaparat necesara iar maturatul normal este incomod. Asigura curatare intermediara a covoarelor, gresiei si parchtului laminat. Karcher Service, dealer Karcher Romania.
In domeniul aspiratoarelor semiprofesionale puteti avea incredere in echipamentele de curatenie Karcher. Amintim - aspiratoare de praf, cu apa, aspirator robot, umed-uscat, aspirator cu spalare si aspiratoare umed uscate. Karcher Service, dealer Karcher Romania.
Aparatul de curatat cu abur Karcher se foloseste in orice imprejurare. Fara efort mare si consum de detergent acest aparat este ecologic si poate curata podele, ferestre, armaturi si multe altele redand luciul acestora. Karcher Service, dealer Karcher Romania.
Aspiratoarele cu aburi va ajuta sa aveti o gospodarie curata, facand economie de timp, usor si comod fara chimicale. Karcher Service, dealer Karcher Romania.
Statia de calcat cu aburi Karcher poate rezolva deodata atat calcatul cat si curatarea. Cu aceasta statie extraordinare se pot curata cu usurinta atat podelele cat si materiale textile. Karcher Service, dealer Karcher Romania.
Cu ajutorul Aparatului de spalat - curatat geamuria se pot curata si gresie, faianta si oglinzi fara a lasa urme, intr-un mod eficient si rapid. Fiind dotat cu acumulator, il puteti utiliza lejer in orice imprejurare. Karcher Service, dealer Karcher Romania.
Cu acest aspirator - lustruitor de podele obtineti rezultate extraordinare pentru lustruirea parchetului laminat, pietrii, PVC-ului si chiar si a linoleumului. Aspira chiar si praful rezultat in urma procesului de lustruire. Karcher Service, dealer Karcher Romania.