• boschromaniainfinitrade.jpg
  • hondarobinsubarubriggsstrattobromaniainfinitrade5.jpg
  • husqvarnaromaniainfinitrade.jpg
  • karcherromaniainfinitrade.jpg
  • parkerromaniainifintrade.jpg
  • zalbamacrelromaniainfinitrade.jpg

Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /home3/rinfin29/public_html/plugins/content/jw_sigpro.php on line 29

Livrare Produse

Livrarea comenziilor

Produsele se afla in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

Produsele se expediaza prin curier rapid in sistem Door to Door. Curierul livreaza produsele la adresa specificata de Dvs. In cazul in care nu sunteti prezent la adresa veti fi contactat in vederea stabilirii unei noi date de livrare, pentru intrarea in posesia produselor comandate.

Termenul de livrare este de obicei 48 ore in orice oras din tara unde exista sedii FanCourier sau ale curierului agreat de Dvs, dar poate varia in functie de existenta produsului in stoc. Termenul de livrare vi se va comunica in momentul confirmarii telefonice a comenzii.

Pentru localitatile unde nu exista sedii ale curierilor, sau cele care ies din aria de acoperire, se percepe o taxa suplimentara de catre firma de curierat in functie de distanta de la cel mai apropiat sediu pana la adresa specificata de Dvs. Sau coletul poate fi ridicat personal de la cel mai apropiat sediu fara taxe suplimentare.

IMPORTANT:

In momentul livrarii va rugam sa verificati faptul ca ambalajul in care sunt transportate produsele, este sigilat si poarta documentul de expeditie AWB.

Pentru orice detalii,informatii suplimentare sau reclamatii va rugam sa ne contactati.

Email:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Tel./Fax: 0356 264 327
Mobil: 0726 715 616 ; 0733 684 598