• boschromaniainfinitrade.jpg
  • hondarobinsubarubriggsstrattobromaniainfinitrade5.jpg
  • husqvarnaromaniainfinitrade.jpg
  • karcherromaniainfinitrade.jpg
  • parkerromaniainifintrade.jpg
  • zalbamacrelromaniainfinitrade.jpg

Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /home3/rinfin29/public_html/plugins/content/jw_sigpro.php on line 29

Masini de spalat industriale profesionale

Masini de spalat industriale profesionale
Aceste masini de spalat industriale fac parte din categoria de echipamente spalatorie haine si sunt concepute pentru o durata lunga de viata, eficienta si calitate de curatare deosebita. Aceste masini spalat profesionale sunt garantate de prestigiul STAHL Germania, cu o traditie de peste 100 de ani. Masini de spalat industriale | Importam si Comercializam Echipamente profesionale spalatorie pentru Hoteluri, Spitale, Gradinite, Penitenciare,Centre de plasament,Camine studentesti si Pensiuni.masini de spalat industriale,masini spalat industriale,masini spalat profesionale,echipamente spalatorie haine,masina spalat profesionala,masina spalat,masini de spalat industriale,masini spalat industriale,masini spalat profesionale,echipamente spalatorie haine,masina spalat profesionala,masina spalat.
Alege noile masini de spalat industriale si masini de spalat profesionale:Pentru cea mai buna experienta atat calitate - pret cat si a raportului service - garantie, va recomandam sa vizitati siteul producatorului francez de echipamnete industrial profesionale de spalatorie Danube Franta . 
www.danube-romania.ro 
Pentru echipamente de top, recomandam si producatorul German STAHL :
www.stahl-romania.ro

In aceasta categorie de echipamente spalatorie haine se regasesc masini industriale de spalat cu o capacitate cuprinsa intre 7 si 125 kg , fiind dotate standard cu convertor de frecventa. Orice masina spalat profesionala din aceasta categorie este net superioara fata de orice masina spalat comerciala. Masini de spalat industriale,masini spalat industriale,masini spalat profesionale,echipamente spalatorie haine,masina spalat profesionala,masina spalat
In aceasta categorie de echipamente spalatorie haine se regasesc masini industriale de spalat cu o capacitate cuprinsa intre 14,5 si 90 kg , fiind dotate standard cu convertor de frecventa. Orice masina spalat profesionala din aceasta categorie este net superioara fata de orice masina spalat comerciala. Masini de spalat industriale,masini spalat industriale,masini spalat profesionale,echipamente spalatorie haine,masina spalat profesionala,masina spalat,masini de spalat profesionale.
In aceasta categorie de echipamente spalatorie haine se regasesc masini industriale de spalat cu o capacitate cuprinsa intre 16 si 90 kg , fiind dotate standard cu convertor de frecventa. Orice masina spalat profesionala din aceasta categorie este net superioara fata de orice masina spalat comerciala. Acestea mai pot fi gasite si sub denumirea masini de spalat profesionale. Masini de spalat industriale,masini spalat industriale,masini spalat profesionale,masini de spalat cu bariera igienica,masini de spalat industriale cu bariera igienica.