• boschromaniainfinitrade.jpg
  • hondarobinsubarubriggsstrattobromaniainfinitrade5.jpg
  • husqvarnaromaniainfinitrade.jpg
  • karcherromaniainfinitrade.jpg
  • parkerromaniainifintrade.jpg
  • zalbamacrelromaniainfinitrade.jpg

Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /home3/rinfin29/public_html/plugins/content/jw_sigpro.php on line 29

Uscator rufe industrial profesional (Uscatoare de rufe profesionale)

Uscator rufe industrial profesional (Uscatoare de rufe profesionale)
Toate uscatoarele noastre industriale pentru rufe si lenjerie sunt proiectate pentru a avea o lunga durata de viata, calitatea uscarii si fiabilitatea acestor uscatoare industriale fiind la inaltime asa cum sunt toate produsele ce fac marca STAHL renumita.Aceste uscatoare de rufe profesionale sunt garantate de prestigiul STAHL Germania, cu o traditie de peste 100 de ani. Masini de spalat industriale | Importam si Comercializam Echipamente profesionale spalatorie pentru Hoteluri, Spitale, Gradinite, Penitenciare,Centre de plasament,Camine studentesti si Pensiuni.
Alege noile masini de spalat industriale si masini de spalat profesionale:Pentru cea mai buna experienta atat calitate - pret cat si a raportului service - garantie, va recomandam sa vizitati siteul producatorului francez de echipamnete industrial profesionale de spalatorie Danube Franta . 
www.danube-romania.ro 
Pentru echipamente de top, recomandam si producatorul German STAHL :
www.stahl-romania.ro

Aceste uscatoare rufe mai poarta denumiri cum ar fi uscator rufe industrial,uscator rufe profesional,uscator rufe,masini uscat rufe industriale. IPSO uscatoare rufe profesionale sunt construite special pentru a avea o durata lunga de viata si o uscare de calitate. Capacitati de uscare cupreinse intre 8,7 si 56 Kg.
Aceste uscatoare rufe mai poarta denumiri cum ar fi uscator rufe industrial,uscator rufe profesional,uscator rufe,masini uscat rufe industriale. IPSO uscatoare rufe profesionale sunt construite special pentru a avea o durata lunga de viata si o uscare de calitate,uscator de rufe electric.Capacitati de uscare cupreinse intre 6,5 si 28 Kg.